Solutiile Somfy pentru case inteligente transforma locuinta conectata intr-o realitate accesibila pentru un numar cat mai mare de persoane, pentru un plus de confort si siguranta sporita.


io-homecontrol

standardul radio si de automatizare

Somfy pentru locuinteAlegerea unitatii de comanda potrivite pentru scopul si scenariul dorit


O SINGURA PLATFORMA, MII DE OPTIUNI

Unitatea de comanda TaHoma ofera serviciile necesare pentru centralizarea, controlul, ghidarea si programarea tuturor echipamentelor compatibile dintr-o locuinta.

Solutie deschisa si evolutiva

TaHoma este în prezent una dintre cele mai cuprinzătoare soluții de pe piata pentru locuinte inteligente, oferind beneficii suplimentare, siguranta si economie de energie.

Univers conectat

Unitatea de comanda TaHoma® ajuta la eficientizarea casei intr-un mod simplu, fiabil si integrat. Se pot conecta si gestiona: rulouri, ecrane exterioare, sisteme de iluminat, incalzire, porti, usi de garaj, camere de luat vederi, alarme, fie de acasa, fie de la distanta, prin intermediul unei aplicatii de mobil.

Interoperabilitate cu alte ecosisteme

Peste 200 de produse Somfy sunt compatibile cu TaHoma® , precum si produse de la alte 19 marci reprezentative din piata.

Scenarii adaptate stilului de viata

Cu TaHoma® se pot crea scenarii potrivite stilului de viata, existand peste 40 de posibilitati de scenarii!

TaHoma® este o solutie dinamica la care se pot adauga oricand noi funcționalitati, ideala pentru persoanele care doresc o locuinta cu o echipare extinsa.

CATE O APLICATIE DEDICATA PENTRU FIECARE ZONA A CASEI

Connexoon este unitatea de comanda care permite managementul echipamentelor io compatibile, separat pentru fiecare zona a unei locuinte: Ferestre, Terasa si Acces

Utilizatorii beneficiaza de functii unice, clare si control asupra echipamentelor conectate prin intermediul unui smartphone cu o aplicatie dedicata.

Avantajele conectarii

Se pot programa scenarii de deschidere si inchidere pentru rulouri si jaluzele, conecta senzorii de vreme, ceasul sau chiar si alarma. Operatiuni intuitive pentru o casa protejata si confortabila.

Creator de ambianta

Pentru Terasa, se pot crea ambiante personalizate prin conectarea muzicii cu iluminarea si pozitia copertinei sau pergolei.

Verificarea accesului

Datorita geolocalizarii, devine posibila deschiderea portii si usii de garaj inca dinainte ca proprietarul sa ajunga acasa.

De asemenea, la momentul instalarii, nu este necesara conexiunea la internet in locatie pentru pornirea unitatii de comanda.

Este un produs ideal pentru dotarea unei locatii cu un singur tip de echipament, dedicat unei zone, adresandu-se utilizatorilor care doresc sa beneficieze rapid de solutii conectate.

Pentru mai multe informatii despre produsele Somfy, va rugam sa accesati www.somfy.ro.